Μέγεθος

bnr1

Καλύπτουμε
όλο σχεδόν το φάσμα της
εργαστηριακής διάγνωσης.

Ο συμπολίτης μας δεν
ταλαιπωρείται,
αισθάνεται ασφαλής
χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

Καλωσορίσατε  στο  Πολυϊατρείο  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ  MEdica  Γιαννιτσών ΙΑΕ

Το πολυιατρείο Ασκληπιός Medica Γιαννιτσών στεγάζεται σε ένα διώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 700 τμ, αυτόνομο και ανεξάρτητο άλλων κτηρίων, επί της οδού Σταδίου 13, απέναντι από την κεντρική πύλη εισόδου του Γηπέδου και πλησίον του πρακτορείου ΚΤΕΛ Γιαννιτσών.

AskG-Prosopsi


Ο χώρος μελετήθηκε και διαμορφώθηκε ειδικά, ώστε να εγκατασταθούν διαγνωστικά εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας και παράλληλα να είναι φιλόξενος και άνετος προς τους εξεταζόμενους. Κύριος σκοπός της διοίκησης, των ιατρών και όλου του προσωπικού αποτελεί η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του εξεταζόμενου.

Το ιατρικό δυναμικό, έμπειρο και με εξειδίκευση, είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στον εξεταζόμενο. Το προσωπικό των τμημάτων έχει εκπαιδευτεί, ώστε να έχει την ανάλογη κατάρτιση στο χειρισμό του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει ο Ασκληπιός Medica Γιαννιτσών.

Σημαντική καινοτομία αποτελεί το κεντρικό σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτει ο Ασκληπιός Medica Γιαννιτσών στο οποίο συνδέονται όλα τα τμήματα του. Έτσι μέσω του σύγχρονου συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνεται η διαχείριση των πληροφοριών και των απεικονίσεων, ενώ παράλληλα μειώνεται και ο απαιτούμενος χρόνος για την έκδοση του ιατρικού πορίσματος. Επίσης η τήρηση του ψηφιακού αρχείου των εξετάσεων των ασθενών, παρέχει τη δυνατότητα να αναζητηθούν εξετάσεις παρελθόντος χρόνου όποτε αυτό χρειασθεί.

AskG-Gramateia

Στον Ασκληπιό Medica Γιαννιτσών είμαστε πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας στηρίξουμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες διαγνωστικές υπηρεσίες. Μέλημά μας είναι η κάθε ιατρική πράξη αφενός μεν να είναι αξιόπιστη, αφετέρου ο εξεταζόμενος να νιώθει ασφάλεια και άνεση.

Στοιχεία

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ MEdica Γιαννιτσών ΙΑΕ

Σταδίου 13, 581 00, Γιαννιτσά
Τηλ. Κέντρο 23820 23728 - 29
info@asklipiosmedica.gr

Συμβάσεις

Με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

ΕΟΠΥΥ

& όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες

Ραντεβού

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ MEdica Γιαννιτσών

Κλείστε Online Ραντεβού

Σας Απαντάμε

Δίνουμε λύση στις απορίες σας σχετικά με ιατρικά θέματα που σας αφορούν.

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες web, όπως τα cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας σ' αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.